Op zoek naar EdelMaex?

EdelMaex
edel-maex Ehipassiko.
Op vrijdag 25 september is Edel Maex te gast in Ehipassiko. Psychiater en zenleraar Edel Maex is een van de grondleggers van mindfulnesstraining in de Lage Landen. Hij is auteur van verschillende boeken over mindfulness en boeddhisme. Edel en zijn echtgenote Patricia Konings over meditatie, boeddhisme, opvoeding, het leven.:
Dr. Edel Maex: Mindfulness training stamt uit het Boeddhisme Mijn Kwartier.
Edel Maex kennen toen we samen van Antwerpen naar Brugge reden en terug. Hij om zijn training Mindfulness te geven, ik om ze te volgen. Mijn eerste doop in mindfull leven. Edel is een rustige aangename reisgezel in de wagen.
ZNA.
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19. EL: ZNA Sint-Elisabeth. Bij aanmelden in het ziekenhuis, op de dag van je afspraak, ontvang je een ticket met een routebeschrijving naar de dienst waar je wordt verwacht.
bol.com Mindfulness, Edel Maex 9789020965162 Boeken.
Edel Maex neemt je mee op een reis die zéér overzichtelijk, praktisch, concreet en down to earth is. Hierbij spreekt hij vaak met heldere taal die ook zeer respectvol en begripvol is naar jou als lezer, als iemand met problemen.
Edel Maex Uitgeverij Lannoo.
Sorteren op Sorteer op: relevantie. Volg mij op. Edel Maex is psychiater, zenleraar en een van de grondleggers van het werken metMindfulness Training in de Lage Landen. Hij leidt al meerdere jaren een zengroep in Antwerpen. Boeken van deze auteur.
Mindful website: Edel Maex / Leven in de maalstroom.
Home / Artikels Nieuws, Websites / Mindful website van Edel Maex: Leven in de maalstroom. View Larger Image Mindful website van Edel Maex: Leven in de maalstroom. Psychiater Edel Maex is een van de grondleggers van Mindfulness Based Stress Reduction MBSR in België.
Dokter Edel Maex over mindfulness en kanker.
Edel Maex: Mensen zeggen vaak Ik wil niet meer aan de onprettige dingen denken, ik zou die uit mijn hoofd willen zetten. Dat gaat niet, zeker niet als je kanker hebt of als iemand met wie je je sterk verbonden voelt kanker heeft.
Edel Maex Bodyscan Mindfulness YouTube.
Zeer ontspannende bodyscan van Edel Maex. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Edel Maex 2 oktober 2016 Een andere kijk Duration: 2520. Denise van der Vegt 8963, views.

Contacteer ons

-- mindfulness en angst
-- mindfulness cd
-- meditatie depressie
-- mindfulness antwerpen
-- meditatie tegen depressie
-- Maex
-- EdelMaex
-- mindfulness based cognitive therapy
-- mindfullness den haag
-- jon kabat zinn
-- leren.nl mindfulness
-- kabat zinn
-- meditatie angst