Resultaten voor centrum voor mindfulness

centrum voor mindfulness
Centrum Mindfulness Opleidingen, trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding in mindfulness.
Zo leuk, wat 10 jaar geleden begon met 1 enkele groep, is nu een bloeiend centrum. Veel dank aan alle deelnemers, collegas en vrienden! We zijn begonnen dit te vieren met allerhande lustrumactiviteiten en gaan hier nog een tijdje mee door. Kijk hier voor meer informatie over de speelse en waardevolle lustrumworkshops. Mooi hoe sommige mensen jaren later laten weten wat ze aan mindfulness hebben gehad.
Veiligheidscontrole vereist.
Hulp voor Toegankelijkheid. Druk op alt / om dit menu te openen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Centrum voor Mindfulness scoort een 5 op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
Het Centrum voor Mindfulness is een professioneel, innovatief en open trainings en expertisecentrum voor mindfulness, dat wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle geledingen van de samenleving.
Centrum voor mindfulness Leiden.
Op een mooie, rustige plek middenin Leiden een echte stadsoase kan een ieder terecht voor een cursus Mindfulness, een verdiepingscursus Mindfulness zelfcompassie, individuele begeleiding coaching, meditatieavonden en yoga. Lees op deze website alles over het aanbod van het Centrum voor Mindfulness Leiden, geleid door mindfulnesstrainer Eveline Brandt.
Radboudumc Mindfulness Radboudumc Centrum voor Mindfulness.
Het Radboudumc Centrum voor Mindfulness is een nationaal expertisecentrum voor de toepassing en wetenschappelijke evaluatie van mindfulness-based interventies in de gezondheidszorg en daarbuiten. Tevens bieden wij scholings en opleidingsmogelijkheden op het gebied van mindfulness. By Kelly Speijers. In In de Media.
Centrum voor Mindfulness Alphen aan den Rijn.
Het centrum voor mindfulness in Alphen aan den Rijn biedt diverse mindfulness trainingen, verdiepingscursussen en workshops in het Groene Hart. Ben je op zoek naar een mindfulness training voor beginners, meer gevorderden, mindful yoga of zwangerschapsyoga dan biedt Mindfulness Centrum Alphen het beste aanbod.
Centrum voor Mindfulness Home. chevron-right. close. Vergrootglas. search. Vergrootglas. Sluiten.
Centrum voor Mindfulness. Alle trainingen workshops. 23 mei 2018. 28 mei 2018. Workshops voor iedereen. Compassietrainingen en workshops. Op het werk. In de gezondheidszorg. In het onderwijs. Symposia en conferenties. Alle opleidingen en workshops. Compassietrainer MBCL of MSC. Trainer Mindfulness in organisaties. Trainer Individuele Mindfulness.

Contacteer ons

-- mindfulness jon kabat zinn
-- mindfulness depressie
-- mindfulness rijswijk
-- mindfulness angst
-- mindfulness bij depressie
-- grondlegger mindfulness
-- centrum mindfulness den haag
-- depressie mindfulness
-- meditatie edel maex
-- edel maex meditatie
-- cd mindfulness meditatie
-- cd mindfulness
-- kabat zinn mindfulness